Kiegészítő programok

Színesítse rendezvényét kiegészítő programokkal! 

RETRO JÁTÉKSZIGET

A 70-es és 80-as évek kultikus játékai egy helyen! A több mint 50 féle társas-, ügyességi-, logikai és sportjáték minden korosztálynak önfeledt szórakozást nyújt. 

LUFIHAJTOGATÁS

A rendezvények egyik elmaradhatatlan eleme a lufihajtogató. Minőségi Qualatex lufikkal dolgozunk, hogy az áhított figurák minél tovább örömet szerezzenek gazdájuknak.

KÉZMŰVES FOGLALKOZÁS

Sok éves színházi díszlet- és jelmezkészítői tapasztalattal rendelkező  kézműveseink számos technikában jártasak, így csak a képzelet szabhat határt a készülő alkotásoknak.

ARCFESTÉS

Arcfestőink minőségi Kryolan alapanyagokat használnak a minták elkészítéséhez. A sablonok katalógusból választhatók, vagy egyéni ötleteket spontán is megalkotnak.

MŰSOROK


BOLHACIRKUSZ


Üres a cirkusz, mindenki jobban fizető munka után nézett: a légtornászok jógaoktatónak mentek, a zsonglőrökből könyvelők lettek, az állatidomárok pedig pszichológusnak álltak. Egyedül a bohóc és a porondmester maradtak hoppon, mert ők semmi máshoz nem értenek, csak a cirkuszoláshoz. De hogyan adjanak műsort így foghíjasan? 

Vidám interaktív gyerekműsor 35-40 percben.

A MIKULÁS ÉS A KRAMPUSZOK


A december eleje minden évben a Mikulásról szól. Kormos és Pöpec című tréfás, interaktív gyermekműsorunkban a komisz krampuszok igyekeznek a Mikulás orra alá pörkölni, de a gyerekek segítségével általában sikerül elkerülni a komolyabb bonyodalmakat.