Kiegészítő programok

Színesítse rendezvényét kiegészítő programokkal! 

RETRÓ JÁTÉKSAROK

A 70-es, 80-as évek társas-, ügyességi-, logikai és sportjátékai minden korosztály számára ideális időtöltést biztosítanak. Kül- és beltéren is remek kiegészítő program a retró játéksarok!

LUFIHAJTOGATÁS

A rendezvények egyik elmaradhatatlan eleme a lufihajtogatás. Minőségi Qualatex lufikkal dolgozunk, hogy az áhított figurák minél hosszabb ideig szerezzenek örömet gazdájuknak.

KÉZMŰVES FOGLALKOZÁS

Sok éves színházi díszlet- és jelmezkészítői tapasztalattal rendelkező  kézműveseink számos technikában jártasak, így csak a képzelet szabhat határt a megálmodott alkotásoknak.

ARCFESTÉS

Arcfestőink minőségi Kryolan alapanyagokat használnak a minták elkészítéséhez. A sablonokat katalógusból választhatják a modellek, illetve egyedi kreációkat is kérhetnek.

MŰSORAINK


BOLHACIRKUSZ


Üres a cirkusz, mindenki jobban fizető munka után nézett: a légtornászok jógaoktatónak mentek, a zsonglőrökből könyvelők lettek, az állatidomárok pedig pszichológusnak álltak. Egyedül a bohóc és a porondmester maradtak hoppon, mert ők semmi máshoz nem értenek, csak a cirkuszoláshoz. De hogyan adjanak műsort így foghíjasan?


Vidám interaktív gyermekműsor 35-40 percben.

A MIKULÁS ÉS A KRAMPUSZOK


A december eleje minden évben a Mikulásról szól. Kormos és Pöpec című tréfás, interaktív gyermek előadásunkban a komisz krampuszok igyekeznek a Mikulás orra alá pörkölni, de a gyerekek segítségével általában sikerül elkerülni a komolyabb bonyodalmakat. 

 Összesen 2 órás program 15 perces előadással, ajándékosztással és krampuszképző játékokkal